Cordon Bleu by Chef Virginia
Un aperitiv excelent, merge de minune si ca fel principal, langa o garnitura si o salata.
Ingrediente
1 bucata piept de pui (450 gr)
felii de sunca (200g, Praga am folosit)
100 gr cascaval (un sortiment mai tare)
sare, piper negru macinat
boia de ardei dulce
2-3 oua
100 gr faina
100 gr pesmet
ulei
Cartofi prajiti
80 gr mustar
1 lingura miere
1/2 lingura de maioneza
5 miez de nuca
1/ardei
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie pe diagonala , mie mi-au iesit 6 felii,
Cascavalul se taie in fasii mai subtiri.
Se bat usor, apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce.
Se aseaza cate o felie de sunca si o fasie de cascaval.
Se ruleaza si se prind cu scobitori
Se trec prin faina , oul batut, iar faina si ou, apoi pesmet, apoi se prajesc in uleiul incins.
Se scot pe servetele de bucatarie si se servesc imediat cu garnitura.
Noi am servit cu sosul de mustar si cartofi prajiti.
Sosul de mustar l am facut asa.
Am amestecat mustar cu miere si maioneza, apoi am adaugat nuca taiata marunt
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu